Hoe ziet het hoge snelheidsvervoer er in 2046 uit?

Challenge info

000000
Dagen Uur Minuten

Status: Deadline verlopen
Prijzen(geld): €5000,- prijzengeld

Share challenge

€5000,- prijzengeld

deadline verlopen
Hoe denk jij dat het hoge snelheidsvervoer er in 2046 uitziet? ProRail en NS dagen je uit een concept te schrijven in de vorm van een notitie. Schrijf je notitie aan het management van een hogesnelheidsvervoerder in 2046. Ga uit van jouw visie op het hoge snelheidsvervoer in 2046. De notitie mag maximaal 2 A4'tjes zijn. Je bent vrij in de vormgeving ervan. Behalve tekst zijn ook illustraties e.d. toegestaan. 

Prijzen
De top 12 gaat 4 dagen geheel verzorgd naar het UIC High Speed 2008, wereldwijd het meest toonaangevende congres over high speed rail, in Amsterdam. De nummers 13 t/m 20 ontvangen vrijkaarten voor dit internationale evenement. Het totale prijzengeld van € 5.000,- wordt verdeeld over de 20 beste concepten.

Voorwaarden aan deelname 
Deze challenge is het selectiemiddel voor de uitnodiging voor het congres. We verwachten van je dat je actief deelneemt aan het congres. Het geldbedrag dat te winnen valt met deze Battle is ook afhankelijk van je inzet tijdens het congres. Het is belangrijk dat je dit realiseert, dus zorg ervoor dat je aanwezig kunt zijn van 16 t/m 19 maart 2008. De voertaal op het congres is Engels. 
Log in of registreer om je vraag te stellen.
Er zijn (nog) geen updates geplaatst.
De deadline is verstreken. Je kunt geen pitch meer uploaden.

Andere challenges

Alle Challenges

Mis nooit een challenge!